Etusivu

 

Sallanhovi on vuonna 2010 valmistunut moderni, kahden 72 m2:n  loma-asunnon paritalo. Se sijaitsee Sallatunturilla, hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Huoneistot ovat valoisia, hyvin varustettuja ja upeasti sisustettuja kodikkaita loma-asuntoja. Alakerrassa on olohuone, makuuhuone, keittiö, sauna, pesuhuone, WC ja kodinhoito/eteinen sekä ulkovarasto. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja WC. Huoneistoissa on makuupaikat 8:lle. Yläkerran makuuhuoneet ovat oikeita huoneita, joten lapset voivat nukkua siellä rauhassa omissa sängyissään aikuisten vielä viettäessä iltaa alakerrassa.

Huoneistoissa on autokatokset ja tilavat terassit niin etu- kuin takapuolellakin. Isolla katetulla etuterassilla voit voidella vaikka sukset. Takaterassille voit piipahtaa saunasta vilvoittelemaan ja katsella upeita näkymiä.

Sallassa voi lomailla rauhassa. Luonto on kaunista ja ulkoilumahdollisuudet sekä talvi- että kesäaikaan ovat monipuoliset. Talvisin voi harrastaa laskettelua, hiihtoa sekä kelkkailua. Ladut ja kelkkareitti kulkevat vierestä ja lähimpään rinteeseen on 500m. Kylpylä ja liikuntahalli sijaitsevat noin 500 m päässä. Kesällä lähimpään uimapaikkaan on 300 m ja golf-harjoitusradalle 500 m. Patikointireitit kulkevat myös asunnon välittömässä läheisyydessä.

Rinteet ovat hyvin hoidettuja ja niiden monipuoliset profiilit tarjoavat haasteita kaiken tasoisille laskijoille. Lapsetkin voi päästää turvallisin mielin rinteeseen, siellä on tilaa.

Latuja on myös joka lähtöön, jokaiselle jotakin. Kesällä erilaiset patikkapolut ja Tuntsan erämaa-alue ovat elämyksiä. 

SALLA


Etäisyydet
Ranta ja vesialueet
Latu 100m, lähin hissi 500 m, Ravintola: 0.8 km, Sallan keskusta 7km Keselmäjärvi 300m
Varusteet Harrastusmahdollisuudet
Astianpesukone, DVD-soitin, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin, pakastin, radio, sauna (sähkö), 2xsisäWC, suihku, sähkö, TV, vesi, koiratarha, leluja ja kirjoja Hiihto, laskettelu, maastopyöräily, moottorikelkkailu, retkeily, uinti, tennis, kalastus, metsästys